Instagram bot basma işlemi çoğu zaman olumsuz bir durummuş gibi karşılansa da aslında takipçi sayısını arttırmaya yarayan basit bir satın alma işlemidir. Instagramda diğer hesaplardan daha ön planda olmak isteyen ve hesabın görünürlüğünü arttırmak isteyen kişiler takipçi satın alarak bu hedeflerine ulaşabilirler. Normalde takipçi sayısını arttırmak oldukça uzun bir süreç gerektirmektedir. Bu kadar süre kaybetmeden yüksek takipçi sayısına ulaşmak isteyen kişiler bot basarak saatler içerisinde takipçi sayılarını birkaç katına çıkarabilirler.

Instagram Bot Basma Nasıl Yapılır?

İnstagram takipçi sayısını arttırmak isteyen kişiler tarafından en merak edilen konulardan biri instagram bot basma nasıl yapılır konusudur. Bunun için takipçi satın alma sitelerine girmek gerekir. Bu sitelerden biri olan takipçin.net takipçi sayısını arttırmak da dahil instagrama ait pek çok hile için başvurabileceğiniz, güvenilir ve yüksek müşteri memnuniyetine sahip bir sitedir. Bunun için kaç bot basmak istediğinize karar vermeniz gerekir. Sitede yer alan seçeneklerden size en uygun olanına karar verdikten sonra satın alma butonuna tıklayıp hızla bu işlemleri tamamlayabilir ve saatler içerisinde hesabınıza tanımlanan bot hesaplar sayesinde dilediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Instagram Şifresiz Bot Basma

Instagram takipçi ya da beğeni sayısını arttırmak için hizmet veren pek çok site, kullanıcıların kullanıcı adı ile birlikte şifre bilgilerini de istemektedir. Bu durumda müşterilerin siteye duydukları güven azalmakta, hesapları güvenlik tehdidi ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu sitede müşterilerden şifre istenmemekte, istenilen sayıda takipçi sadece kullanıcı adının aktarılması ile yüklenebilmektedir. Ayrıca bu işlemler insan gücüne ihtiyaç duyulmadan otomatik olarak gerçekleştiğinden günün 24 saati dilediğiniz an takipçi satın alabilirsiniz. Satın alınan takipçi sayısının büyüklüğüne bağlı olarak tanımlanma süresi farklılık gösterebilse de yaklaşık bir saatte bu işlem tamamlanmaktadır.

İnstagram şifresiz bot basma ile ilgili daha detaylı bilgi almak için ya da satın alma sırasında karşı karşıya kaldığınız sorunların çözümü için her an Whatsapp destek hattı üzerinden yetkililere ulaşabilirsiniz. Müşteri memnuniyetine önem veren bu site, sorunlarınızı mümkün olan en kısa sürede çözüp sizlere geri dönüş sağlayacaktır.