Son zamanlarda sosyal medya hesaplarına olan ilgi artmıştır. Kullanıcılar sadece kendi hayatlarına dair paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek ürün tanıtımları gibi şeyler sayesinde Instagram üzerinden iş yapmaya başladılar. Bunun sonucunda da Instagram’da paylaştıkları içerikler ve takipçi kitlelerine verilen önem arttı.

Instagram’da reels izleme, fotoğraf ve story paylaşma gibi pek çok farklı paylaşım seçeneği yer almaktadır. Kullanıcılar çektikleri fotoğraf ve videoları bu yollardan birini seçerek takipçileri ile paylaşmaktadır. Bazı kullanıcılar, paylaşımlarının hedef aldığı kitlenin az olmasından yakınmakta ve daha çok kullanıcıya ulaşmanın yolunu aramaktadır. Pek çok influencer için ya da influencer olmak isteyen kişiler için de takipçi kitlesinin genişliği, paylaşımlara yapılan yorum ve beğeni sayısı, videolara gelen izlenme sayısı büyük öneme sahiptir. Bu gibi pek çok şeyi çeşitli sitelerde yer alan takipçi satın alma, izlenme ve görüntülenme satın alma hizmetleri sayesinde arttırmak oldukça kolay bir hale gelmiştir.

takipcin.net bu amaç ile hizmet veren bir sitedir. Sitede fotoğraflar için ya da reels videoları için beğeni satın almak mümkün olduğu gibi canlı yayınlar için de aynı şekilde izleyici satın alınabilmektedir. İnstagram görüntülenme hilesi hizmeti veren pek çok site yer alsa da güvenilirlik açısından ciddi sıkıntılara yol açabilen şifre paylaşma, İnstagram hesabını emanet etme gibi durumlar takipçin.net sitesinde olmamaktadır. Kullanıcılar sitede yer alan paketlerden bütçelerine en uygun olanı kendi istekleriyle seçebilmekte ve bunun karşılığında hesaba dair şifre gibi özel bilgiler talep edilmemektedir. Yarım saat ile birkaç saat arasında değişen sürelerde kullanıcıların talebi işleme alınıp satın alınan beğeni ya da takipçi sayısı hesaba aktarılmaktadır.

Instagram Görüntülenme Hilesi Faydaları

İnstagramın son dönemlerde oldukça popüler olan paylaşım yollarından biri reels videoları paylaşmaktır. Kullanıcılar bu paylaşımları yaparken efekt, ses gibi şeyler de eklemekte ev paylaşım sırasında farklı öne çıkan hashtagler kullanabilmektedir. Tüm bunlar paylaşılacak olan videonun daha fazla kişi tarafından görüntülenmesini sağlamaktadır. Fakat bunun için kullanıcıların hesaplarının herkese açık olması gerekir yani hesabını sadece izin verdiği kullanıcılara açan hesapların paylaşımlarına gelen etkileşimler de haliyle daha az olur. instagram görüntülenme hilesinin faydaları da şu şekilde belirtilmektedir;

  • İnstagram görüntülenme hilesi sayesinde videolar kısa sürede çok sayıda kişiye ulaşmaktadır. Bu da dolaylı yoldan videoya gelen beğeni sayısını ve hesabın takipçi sayısını arttırmaktadır.
  • Reklamcılık alanında faaliyet gösteren hesaplar için o hesabın aktifliği ve ne derece beğenildiği önemlidir. Yani bir marka bir kullanıcı ile iş birliği kurmak istediğinde dikkat ettiği temel özellikler hesabın takipçi sayısı ve bu takipçilerden ne kadarının bu hesabın paylaşımlarını gördüğü ve beğendiğidir. Bu hile sayesinde paylaşımlarınıza gelen etkileşimler oldukça yüksek olmaktadır.
  • Sadece reels videoları değil canlı yayınlar ve storyler için de görüntülenme sayısı mevcuttur. Canlı yayın açan kullanıcıların o anki seyirci sayısı ne kadar yüksekse yeni gelen izleyiciler de o yayını izlemeye o kadar istekli olacaktır.

Yine aynı şekilde story izlenme sayısı da hesabın aktifliğini ve ne derece beğenildiğini göstermede oldukça iyi bir ayıraçtır.

Instagram Görüntülenme Hilesi Deneme

İnstagram görüntülenme hilesi ile paylaşımlarına gelen etkileşim sayısını arttırmak isteyen fakat daha önce bu hileleri denememiş olan kullanıcıların kafalarında pek çok soru işareti yer almaktadır. Bu kullanıcıların hile paketlerini yakından görüp denemelerini sağlamak için sitede deneme sürümleri yer almaktadır.

Böylelikle sürecin nasıl işlediğini merak edenler, bizzat bu hileyi uygulayarak ne kadar sürede nasıl bir artış yaşandığını kendi gözleriyle görürler. Daha sonra hilenin uygulanışından memnun olan kişiler daha büyük paketler ile daha yüksek sayıda görüntülenme sayılarına ulaşabilirler.

Instagram Görüntülenme Paketi Takipçileri Gerçek mi?

İnstagram hile paketi yapacak olan kullanıcılar tarafından en önem verilen konulardan biri de yapılacak olan paketlerin gerçek kullanıcılar içermesidir. Çünkü bot hesaplar ile yapılan hilelerde zamanla bu bot hesapların kapatılmasıyla birlikte beğeni ve takipçi sayıları düşmektedir. Bu da kullanıcıların mağduriyetine sebep olmaktadır.

Bu tarz durumlarla karşılaşılmaması için takipçin.net sitesinde yer alan her bir pakette gerçek İnstagram kullanıcıları kullanılmakta ve bu sayede yapılan hile kalıcı olmakta ve diğer hesaplar tarafından anormallikle karşılanmamaktadır.