İnstagram takipçi sayısının fazla olması, yapılan paylaşımların daha geniş kitlelere ulaşması ve daha yüksek sayıda etkileşim alması açısından önemlidir. Takipçi sayısını doğal yoldan arttırmanın çeşitli yolları olsa da bu yolları uygulamak büyük sabır gerektirmekte ve uzun bir zaman zarfı istemektedir. Fakat zaman kaybetmeden takipçi sayısını arttırmak isteyen kullanıcılar için bunun daha kısa bir yolu vardır. Instagram takipçi kasma şeklinde de ifade edilen takipçi satın alma sayesinde dilediğiniz sayıda takipçiyi hesabınıza belirli bir ücret karşılığında aktarabilirsiniz. Bunun için hizmet veren güvenilir sitelerden biri olarak karşımıza çıkan takipçin.net sitesinde tamamen gerçek hesaplar ile takipçi arttırmak mümkündür.

Instagram Takipçi Kasma Nasıl Yapılır?

Instagram takipçi kasma için çeşitli sitelerden hizmet satın alınabilir. Bu sitelerden bazıları hesap şifresi gibi özel bilgileri de müşterilerden isterken takipçin.net hesap şifrenize gerek duymadan takipçi sayınızı arttırabilen bir sitedir. Takipçi sayınızı arttırmak için siteye girdikten sonra takipçi satın al kısmına tıklamanız gerekir. Burada farklı özelliklere sahip pek çok paket yer almaktadır. Bu paketler arasından size en uygun olanına karar verdikten sonra satın al seçeneğine tıklayarak siparişinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Isim soyisim e-posta adresi ve cep telefonu numarası gibi temel birkaç bilgiyi girdikten sonra kullanıcı adınızı da eksiksiz ve doğru bir şekilde girince ödeme ekranına yönlendirilirsiniz. Ödeme bilgilerinizi girip onaylama butonuna tıklayınca siparişiniz oluşturulur.

Instagram Takipçi Ne Kadar Sürede Gelir?

Satın alınan takipçiler için belirlenmiş belirli bir süre yoktur. Paket içeriğine göre takipçilerin yüklenme süresi değşiklik gösterse de yaklaşık bir saat içerisinde satın aldığınız kadar takipçi hesabınıza aktarılır. Aktarılan bu takipçiler tamamen gerçek takipçiler olup zaman geçtikçe bu sayıda bir azalma meydana gelmez. Aksi bir durum söz konusu olduğunda yetkili bireyler ile irtibata geçerek azalan takipçi sayısı kadar takipçiyi tekrar talep edebilirsiniz. Müşterilerin taleplerine büyük önem veren destek hattı, memnuniyetle bu eksikliği kapatacaktır. Diğer her türlü sorunuz için de yine destek hattı üzerinden iletişime geçip hızlı ve pratik çözüm yöntemleri bulabilirsiniz.