Sosyal medya platformları arasında büyük bir ilgi gören ve para kazanmaya da olanak sağladığı için kullanım sıklığı gün geçtikçe artan platformlardan biri instagramdır. Burada herkese açık profiller oluşturarak çeşitli içerikler oluşturmak, tagler kullanarak paylaşımların görünürlüğünü arttırmak ve geniş kitlelelere hitap etmek mümkündür. Reklamcılık alanında iş yapmak isteyen kişilerin bu amaçlarına ulaşması için en başta aranan kriter takipçi sayısı olmaktadır. Bu nedenle kullanıcılar çeşitli yollar deneyerek takipçi sayılarını arttırmaya çalışmaktadır. Bu yöntemlerden biri de İnstagram takipçi satın alma özelliğidir. Eğer ücretsiz hilelerimizden faydalanmak istiyorsanız ayrıca şifresiz takipçi hilesini kullanıp 10000 takipçi edinebilirsiniz.

Instagram 10000 Takipçi Satın Alma Nasıl Yapılır?

Takipçi sayısını hızla arttırmak isteyen kullanıcılar tarafından en sık sorulan sorulardan biri İnstagram takipçi satın alma nasıl yapılır sorusudur. Bunun için takipçin.net sitesine girerek instagram takipçi satın al bölümüne erişmeniz gerekir. Burada birbirinden farklı takipçi sayısı içeren paketler fiyatları ile beraber görüntülenebilmektedir. Size uygun olan pakete karar verdikten sonra satın al seçeneğine tıklayıp gerekli bilgileri doldurarak siparişinizi hızla oluşturabilirsiniz. Oluşturulan siparişler otomatik olarak işleme alınmakta ve yaklaşık bir saat içerisinde belirlediğiniz kullanıcı adına takipçiler aktarılmaktadır.

Instagram 10000 Takipçi Fiyatı

Instagram takipçi satın alma paketleri büyük çeşitlilik göstermektedir. Her bütçe ve isteğe uygun paketlerin fiyat bilgileri sitede yer almaktadır. Instagram 10000 takipçi fiyatı 1300.95 tl’dir. Bu fiyatlar sabit fiyatlar olmayıp dönem dönem yapılan indirimler ile özellikle yüksek sayıda takipçi içeren paketlerin fiyatı düşürülmektedir.

Satın alınan takipçiler tamamen gerçektir ve türk takipçilerden oluşmaktadır. Bu sayede profilinize girip takipçilerinizi araştıran kişiler takipçi satın aldığınızı anlamayacaktır ve bu sayede işbirliği teklifleri almaya uygun bir profil olarak görüleceksiniz.

Takipçi satın alan kullanıcıların takipçi aktarımının gerçekleştirilebilmesi için hesaplarını herkese görünür hale getirmeleri gerekmektedir. Gizli hesaplara takipçi aktarımı ne yazık ki yapılamamaktadır. Yapılan satın alma işlemi sırasında sizlerden hesap şifreniz ya da diğer özel bilgileriniz istenmemektedir. Yani gönül rahatlığı ile bu siteyi kullanarak gerçek takipçi satın alabilirsiniz. Ödeme bilgileriniz de dahil hiçbir bilginiz üçüncü kişiler ile paylaşılmamakta, hepsi çeşitli güvenlik sistemleri ile koruma altına alınmaktadır.