Merhaba Takip ve Beğeni okurları. Bugün sizlere sitemizden alabileceğiniz organik takipçi hizmetinin (almak için tıklayın) size sağlayacağı faydaları anlatacağım. Madde madde başlamak gerekirse;

  1. Öncelikle Kullanıcılar Popüler Hesapları Takip Etmeyi Tercih Ediyor: Trend olan şeyleri takip etmek doğal bir eğilimdir. Benzer şekilde, kullanıcılar hesabınızı yalnızca modaya uygunsa takip eder. Yalnızca 10 veya 20 takipçisi varsa, hiç kimse hesabınızı takip etmeyecektir. Başlamak için en az 1000 takipçiye ihtiyacınız var. Organik Instagram takipçileri satın aldığınızda 1-0 önde başlarsınız.
  2. Marka Tanıma: Günümüzde, sosyal ağ hesaplarında fazla organik takipçisi olan bir markayı çoğu kişi tanır ve takip etmek ister. Bu nedenle, Instagram'da fazlasıyla takipçiniz varsa, otomatik olarak iyi bir üne sahip olacaksınız.
  3. Organik Instagram Takipçi Sayısı: Instagram'da markanızı pazarlamak için kullandığınız tüm stratejiler yalnızca geniş bir müşteri kitleniz varsa etkili olacaktır. Örneğin, bir yarışma düzenlemek yalnızca çok sayıda takipçiniz varsa işe yarayacaktır.

Takip ve Beğeniden Organik Takipçi Satın Almak Yerine Nasıl Kendim Organik Takipçi Kasarım?

Instagram hesabınıza daha fazla takipçi eklemenin çeşitli yolları vardır. Çeşitli yöntemleri 3 temel kategoriye ayırabiliriz:

1. Organik:

Yeni organik Instagram takipçileri kazanmak için kullanabileceğiniz birçok strateji var. Daha fazla popülerlik kazanmanın en iyi yolu, ilgili hashtag'leri kullanmaktır. Instagram, hangi hashtag'lerin trend olduğunu kontrol etmenizi sağlar. Bu hashtag'leri resimlerinize eklemeye çalışmalısınız.

En fazla takipçi arttıran hashtagleri görmek için tıklayın!

Yapmanız gereken başka bir şey de tüm tartışmalara dikkat etmektir. Tartışmalara katılmalı ve herkesin dikkatini çekmek için akıllıca bir şeyler yayınlamaya çalışmalısınız. Konu üzerinde yetki sahibi olduğunuzu göstermenize yardımcı olacaktır. Konu hakkında bilgili kişilerden konu hakkında fikir almak çok popüler ve etkili bir fikir.

Bununla birlikte, yukarıda bahsedilen tüm yöntemler son derece yaygın hale gelmiştir. Pek çok insan tarafından kullanıldığı için, eskiden olduğu kadar etkili değillerdir. Ve günümüzde, insanların genellikle pazarlama odaklı paylaşımları görmezden geldiğini göreceksiniz.

Yapabileceğiniz başka bir şey, Instagram hesabınızı web sitenizde, bültenlerinizde ve diğer tüm sosyal medya ağlarındaki hesapalrınızda paylaşmaktır. Bu, markanızı organik olarak tanıtmanın çok kolay bir yoludur ve çok daha az zaman alır. Bunların hepsi iyi yöntemlerdir, ancak organik Instagram takipçileri almak kadar hızlı değil.

2. Daha Hızlı Yöntemler:

Organik yöntemlerle ilgili sorun, son derece yavaş olmalarıdır. Bu yöntemlerle başarılı olmak için en az 6 ay veya 1 yıl sürecek. Çünkü bu yöntemler yalnızca en az 1000 takipçiniz olduğunda işe yarar. 1000 takipçiye ulaşmak kolay değildir ve zaman alır yani organik Instagram takipçileri satın almak da mantıklı olmaya başlıyor.

Ama sorun şu ki çok fazla zamanınız yok. Bu kıyasıya rekabet yıllarında, rakiplerinizin biraz gerisinde kalsanız bile, bir geri dönüş yapmak zor olacaktır. Hızlı yöntemleri takip ederseniz, çok kısa bir sürede popüler hale gelebilirsiniz.

3. Daha Fazla Takipçi İçin Hashtagler

Hesabınızı tanıtmak için iyi bir seçenek olduğunu göreceksiniz. Ayrıca gönderilerinizden birini tanıtabilir veya kısa bir süre için belirli bir hashtag eğilimi alabilirsiniz. Belirli bir hashtag tarzı üzerine yoğunlaşmak o hashtagi takip eden kişilerin sizi takip edip sevmesine sebep olabilir. Tüm bu yöntemler çok etkilidir ve size anında sonuç verebilir. Ancak sorun şu ki, bu ücretli kampanyalar oldukça pahalı. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yükselmek için çok fazla yatırım yapmaları mümkün değildir.

Bir başka iyi seçenek de organik Instagram takipçileri satın almak. Bütçesi kısıtlı olan ve Instagram tarafından sunulan promosyon paketlerini karşılayamayan işletmeler için Takip ve Beğeni ucuz paketler sunar.

Aktif organik Instagram takipçileri satın almanın çeşitli avantajları vardır. Başlangıç ​​olarak, ucuzdurlar ve neredeyse herkes tarafından karşılanabilirler. Bir başka iyi şey de güvenilir olmalarıdır. Gerçek Instagram takipçileri satın aldığınızda, garantili sayıda organik takipçiye sahip olursunuz. Ancak, ücretli promosyonlar söz konusu olduğunda böyle bir garanti yoktur. Ancak, organik Instagram takipçileri satın aldığınızda, sadece saygın ve iyi bir sicile sahip olan satıcılardan satın almalısınız.

Bilmeniz Gereken Önemli Gerçekler

Instagram'ın diğer sosyal medya ağlarından farklı olduğunu bilmelisiniz. Facebook ve Twitter gibi çoğu sosyal medya ağının temel amacı arkadaşlarınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olmaktır. Ancak, fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak amacıyla Instagram oluşturuldu.

Fotoğraf ve video paylaşmak için diğer sosyal medya ağ sitelerini de kullanabilirsiniz. Ancak Instagram aslında fotoğraf paylaşmanız için bir neden verir. Çok şaşırtıcı filtrelerin varlığı sayesinde, sıradan görünen bir resmi DSLR kalitesine benzeyen bir resme bile dönüştürebilirsiniz. Bu nedenle, resimlerinizi gerçek Instagram takipçilerinizle paylaşma dürtüsü hissedeceksiniz.

Daha önce de insanlar fotoğraf paylaşıyor olsa da, Instagram bu fotoğraf paylaşım kültürünü yaygınlaştırmayı başardı. Instagram ayrıca başkalarını beğeniler ve yorumlar yoluyla, ancak yalnızca aktif ve gerçek Instagram takipçilerine dahil etmeyi başardı. Instagram, insanların zihinleri üzerinde büyük bir etki yaratmayı başardı. Ortalama bir insanın fotoğraf paylaşmak için harcadığı zamana baktığınızda bu açıktır.

Büyük Markalar da Instagram'ın önemini fark etti ve sayılarını artırmak için her zaman organik Instagram takipçileri satın alıyorlar. Aynı zamanda küçük markalar için harika bir fırsattır çünkü markanızı pazarlamanın uygun maliyetli bir yoludur.