Son zamanlarda 7’den 70’e herkeste sosyal medya tutkusu artmıştır. Bağımlılık düzeyine gelen sosyal medya platformu kullanımının her yaş grubu için geliştirilmiş çeşitli özellikleri vardır. Kimi bireyler sosyal medyayı para kazanma aracı olarak görmektedir. Buradan yapılan paylaşımlar üzerinden para kazanan kullanıcılar kolay bir şekilde para kazanmak mümkün olduğundan diğer sosyal medya platformlarına da geçiş yapıp her platformda adını duyurmaktadır. Bu platformlardaki en önemli şey ise takipçi kasmaktır ve bunun için en iyi takipçi hilesini kullanmak gerekir

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılan ve dikkat çekenlerden biri İnstagramdır. Çünkü bu uygulamada çeşitli şekillerde paylaşım yapmak mümkündür. Dileyen kullanıcılar sadece story paylaşmakta dileyenler gönderi yoluyla paylaşım yapmaktadır. Bazı kişiler ise canlı yayın açma özelliğini kullanarak takipçileri ile canlı olarak iletişim kurabilmektedir. Yine son zamanlarda kullanımı sıklaşan bir diğer paylaşım yolu reels videolarıdır. Tiktok ile benzer mantıkla kullanılan bu özellik sayesinde video paylaşmak daha eğlenceli bir hale gelmiştir.

İnstagram takipçi sayısını arttırarak sosyal medya platformları tarafından dikkat çekmek isteyen ya da takipçi sayısıyla öne çıkıp popülerlik kazanmak isteyen kişiler, bunu doğal yollarla yapmak isteyince zaman zaman zorlanabilir. Çünkü sabırlı ve uzun bir süreç isteyen bu iş oldukça yorucudur. Bunun yerine en iyi İnstagram takipçi hilesi hizmeti veren sitelerden takipçi satın almak daha kısa sürede takipçi sayısını arttırmaya yaramaktadır.

Instagramda paylaşım yapan kullanıcılar yaptıkları paylaşımlara gelen beğeni ve yorumlara dikkat etmektedir. Bunların sayısı kadar nitelikleri de oldukça önemlidir. Özellikle reklamcılık alanında çalışmalar yapan kişilerin İnstagram’ı aktif kullanıyor olmasının yanında yaptıkları paylaşımlara gelen beğeni sayısının fazlalılığı da dikkat edilen noktalardandır. Bunların mümkün olması için de en başında takipçi sayısının fazla olması gerekir çünkü gizli hesapları da dikkate alırsak bir İnstagram profilinde göze çarpan ilk yer takipçi sayısı olmaktadır. Takipçi sayısı yüksek olan kullanıcılar firmalar tarafından dikkat çekmekte ve bu hesaplara iş birliği konusunda teklifler yapılmaktadır.

Instagram Takipçi Hilesi Faydaları

İnstagram takipçi sayısı, beğeni sayısı, yorum sayısı ve görüntülenme sayısı arttırma gibi çok çeşitli instagram hileleri vardır. Bunlar arasında en sık kullanılanı ise takipçi sayısı olmaktadır. Bazı kullanıcılar bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değildir ve Instagram takipçi hilesi faydaları hakkında oldukça yetersizdir. Takipçi satın almanın faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Öncelikle takipçi sayısının yüksek olması ve belirli bir sayıyı aşması halinde markalar bu profilleri tespit etmekte ve bu kişilere teklifler götürerek iş birlikleri yapmaktadır. Bu da kullanıcının takipçi kitlesi üzerinden kolayca para kazanmasına olanak tanımaktadır.
  • Bir diğer fayda ise hesabın tanınırlığının artmasıdır. Yüksek takipçi sayısı bulunan hesapların paylaşımları instagram keşfet bölümüne daha fazla düşmektedir. Bu da kısa zamanda çok sayıda kişinin o profili ve paylaşımlarını görüntülemesini sağlamaktadır. Böylelikle bu hesapları ziyaret eden kişi sayısı artar ve takipçi sayısı da doğal yoldan artmış olur.

Aynı zamanda, instagramda paylaşım yaparak farkındalık oluşturmak isteyen hesaplar, çok sayıda kişiye ulaşmayı hedeflemektedir. Çok sayıda kişiye ulaşmanın yolları ise dikkat çeken hashtagler kullanarak paylaşım yapmak ve yüksek takipçi sayısına sahip olmaktır. Bunun için de takipçi satın almak gerekmektedir.

Instagram Takipçi Hilesi Nasıl Yapılır?

Instagram takipçi hilesi nasıl yapılır sorusu daha önce takipçi satın almamış olan kişiler tarafından en sık sorulardan biridir. Bunun için öncelikle takipcin.net sitesine girerek bu alanda en iyi hizmet veren bu sitenin instagram takipçi satın al bölümüne girmeniz gerekir. Daha sonra karşınıza çeşitli takipçi paketleri çıkacaktır. Her ihtiyaca yönelik takipçi sayısı içeren paketler fiyat bilgileri ile birlikte sizlere sunulmaktadır. Hangi paketi alacağınıza karar verince satın al butonuna tıklayıp bu paket için işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Bu aşamada ilk olarak sizden ad soyad, e-posta adresi ve cep telefonu numarası gibi basit bilgiler istenecektir. Daha sonra ise instagram kullanıcı adınızı eksiksiz ve hatasız bir şekilde belirtilen kutucuğa girmeniz gerekir. Bu adımdan sonra ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz. Ödeme bilgilerinizi girip ödemeyi tamamla diyince satın alma işleminiz gerçekleşmiş olur. Işleminiz sıraya alınır ve genellikle bir saat içerisinde satın aldığınız kadar takipçi, hesabınıza aktarılır. Bu süre çok yüksek sayıda takipçi satın alan müşteriler için uzayabilir fakat birkaç saati geçmez.

Instagram Gerçek Takipçi Paketleri

En iyi instagram hilesi hizmeti veren takipcin.net sitesinde sadece takipçi satın almayıp beğeni, yorum, görüntülenme de satın almanız mümkündür. Piyasadaki pek çok siteye kıyasla daha hızlı hizmet veren bu sitenin paket ücretlerinin de daha uygun olması sebebi ile müşteriler tarafından da tam yıldız almaktadır. Bu sitenin tercih edilmesinin pek çok nedeni olsa da en önemlilerden biri gerçek takipçi sunmasıdır. Yani diğer pek çok sitenin aksine bot hesap basmak yerine tamamen gerçek kullanıcı hesapları ile takipçiniz artacağı için bu artış kalıcı olmaktadır. Bot hesaplar zaman geçtikçe kapatılabileceğinden bu şekilde takipçi arttıran hesapların da zamanla takipçi sayıları düşmektedir.

Ayrıca bu siteden takipçi satın aldığınız sırada sizden hesap şifreniz talep edilmez. Pek çok site takipçi sayısını arttırabilmek için bu bilginin bilinmesine ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek hesap güvenliğinizi tehdit edebilir. Bu gibi bilgileri talep eden sitelerden alışveriş yapmamanız tavsiye edilir.

Daha önce buradan takipçi satın almayan ve deneme yapmak isteyen kullanıcılar için ücretsiz deneme paketleri vardır. Bu paketler ile kullanıcılar tamamen ücretsiz olarak takipçi sayılarını belli bir limite kadar arttırabilmektedir. Bu sayede algoritmanın nasıl işlediğini görerek satın alma işlemine karar vermek daha rahat olacaktır.

Instagram Takipçi Hilesi Fiyatları

Instagram takipçi hileleri fiyatları ile ilgili genel bir bilgi vermek çok zordur. Çünkü farklı çeşitte paketler farklı ücretlendirmelerle satışa sunulmaktadır. Takipçi sayısı artışı, bot ya da gerçek takipçi isteği gibi faktörler bu fiyatların temel belirleyicisi olmaktadır. Fakat genel olarak bu paketlerin fiyatı piyasadaki diğer pek çok siteye kıyasla oldukça uygundur. Yani müşterilere hem kaliteli ve hızlı hizmet verilirken hem de uygun fiyatlar ile bu sağlanmaktadır.

Fiyatlar sabit olmayıp farklı zamanlarda paketlerin bazılarına indirim uygulanmaktadır. Bu indirimler düşük takipçi sayısı içeren paketlere değil yüksek takipçi sayısı içeren paketlere uygulanmakta ve böylece çok uygun fiyatlar ile takipçi sayısını arttırmak mümkün olmaktadır.

Sitede sadece instagram değil diğer pek çok sosyal medya hesabı için takipçi hileleri mevcuttur. Bu paketler arasından dilediğinizi seçip satın alabilirsiniz. Daha önce bu paketleri denememiş olan kullanıcılar sitenin işleyişi hakkında fikir sahibi olmak için ücretsiz deneme kısmına tıklayarak belirli bir miktar hizmeti ücretsiz olarak almaktadır. Böylece hangi paketin nasıl fayda sağladığını ve ne kadar sürede hesaba tanımlandığını görmenize imkân tanınmaktadır.

 Daha sonrasında beğendiğiniz paketlerin daha yüksek boyutlarını ücretli bir şekilde satın alabilirsiniz. Verilen her hizmet müşteri memnuniyeti gözetilerek verilmektedir ve konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmeniz için destek hatları oluşturulmuştur. Bu destek hatlarından dilediğiniz zaman yetkililer ile irtibata geçerek sorunlarınızı açıklayabilir ve karşılığında hızlı çözüm önerileri alabilirsiniz.